Als ik vandaag wéér brokjes krijg…

image

Niet dat ik ze niet lust, hoor, brokjes. Welnee, Tom Poes, van de Appie of zelfs die duitse van de Lidl, smaakt allemaal best. Zolang ze in de bakjes van mijn huisgenoten opduiken, dat is. Zelf doe ik dan ook wel of ik ze lust, ik speel zelfs dat ik die *kuch* lekkernijen meteen ook even uit die andere trogjes weg eet.

Wat niemand weet, is dat ik ze na het eten altijd meteen even aan de vissen in de Vliet achter mijn huis voer. Dat zien mijn mensen nooit. Ik kots altijd even discreet achter de oude sierkersenboom, op het hoekje bij de steiger.

Vervolgens regel ik bij mijn dealer even een paar lekkere veldmuizen, soms een fraaie lamsduif of een lekker hondenlapje.

Maar mijn traiteur is dus in juni altijd zelf even nieuwe recepten spotten in Scheveningen. Dus da’s altijd weer even afzien. Maar daar heb ik toch wat op gevonden.

Eigenlijk ben ik dus best een vriendelijke kat voor mijn mensen. Beetje kroelen en ze doen alles voor je. Reuze handig. Als alle mensen dat trouwens nou ook eens deden, lekker even kroelen in plaats van blaffen om iets gedaan te krijgen…

Maar ja, ik snap het wel, ze willen zelf natuurlijk ook niet elke dag brokjes eten. Dus hebben ze ook lekkerdealers. Of ze laten hun kind voor zich koken, voor een derdewereldfooi.

Nee, die brokjes, daartegen moet je met harde aktie dreigen.
Dat maar duidelijk is waar je ‘s-nachts anders aan gaat beginnen.

Vandaag was het mijn eerste aktiedag.

WodanZelf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s